Appelsinhud (Cellulite)

Cellulite er også kendt som appelsinhud. Det kaldes appelsinhud, fordi huden har nogle ujævnheder og buler, som godt kan minde lidt om strukturen på en appelsinskal. Cellulite er kort sagt overfyldte fedtdepoter i underhuden og viser sig oftest på balder, lår og mave. Det er noget, der kan ramme alle uanset om man er slank eller overvægtig. Nogle stifter bekendtskab med det allerede fra puberteten. Ofte er cellulite genetisk betinget, så hvis din mor har cellulite, er der stor sandsynlighed for at du selv vil opleve det på et tidspunkt. Livsstil og alder har også en betydning.

Appelsinhud ses som buler i hudoverfladen. Specielt når huden presses sammen, ses de tydeligt. Det er depoter af fedt og affaldsstoffer i bindevævet, som ligger i små hulrum i bindevævet. Små buler, som til sidst ses på overfladen, når de ikke behandles.

Mange tror, at denne hudtilstand kun rammer overvægtige, men dette er ikke korrekt. Selv slanke piger og få mænd angribes.

Årsag til appelsinhud

 

Appelsinhud, ar & strækmærker

Cryo har ikke kun effekt i kroppens indre, men er også yderst effektfuld til forskønnelse af hudoverfladen.

Cryo forskønner ar og strækmærker grundet de bedre arbejdsbetingelser og byggesten, huden får.

Under en Cryobehandling bliver huden smukkere i overfladen, føles og synes mere fast.

Kombiner Cryo behandlingen mod appelsinhud med tørbørstning.

Tørbørstning appelsinhudens fjende nr. 1. På et studie fra University of Sunderland i England fastslog forskere, at daglig tørbørstning gennemsnitligt reducerede testpersonernes cellulite med 26% på kun 5 uger.

Du kan købe din børste hos os og får selvfølgelig en vejledning med dig hjem om tørbørstning.

Kombiner din Cryobehandling med følgende i kampen mod cellulite:

Strækmærker & ar.

Strækmærker opstår af flere grunde:

Ar på krop/brandsår

Der flere forskellige typer af ar:

Når huden får de rette byggesten og iltet blod til det område med dødt væv, sker en stimulering. Dette betyder dannelse af fibroblastceller, som giver nyt bindevæv og fornyet overflade og derved er Cryosauna en effektiv behandling mod både strækmærker, ar og appelsinhud.

Tørbørstning har også god indvirkning på strækmærker, ar og huden generelt..