Gør cryosauna ondt?

Nej – Cryobehandlingen gør absolut ikke ondt. Du kan dog mærke en let prikken i huden i det sidste minut. Du mærker en blød kuldedamp og er ikke våd, når du træder ud af Cryosaunaen. Varmen får du hurtigt, da cirkulationen er kickstartet, og du vil mærke en lykkerus grundet høj frigivelse af signalstoffer til […]

Skal jeg godkendes til behandling?

Når du kommer 1. gang, får du udleveret en samtykkeerklæring, som du skal udfylde. Vores personale vil kontrollere skemaet og godkende dig i de fleste tilfælde. Er du den mindste smule i tvivl spørg ege læge til råds.

Kan jeg få kuldeskade af de minus 140 grader?

Nej – du er ikke i forbindelse med nitrogenen – den står i seperate tanke. Du omgives kun af bløde kuldedampe, som kommer ud af dyser. Du kan dog få et lille frostbid – dette forsvinder igen

Må jeg få behandling, hvis jeg ammer?

Cryo fremmer kun kroppens egen evne til selvhjælp. Du må ikke få behandling som gravid, men meget gerne så snart du har født og ammer. Husk – behandlingen er yderst effektiv mod grimme ar efter kejsersnit.

Må jeg få behandling efter operation?

Ja – Cryobehandling går ind og hjælper med helingsprocessen i huden, så ardannelse mindskes, og hævelser undgås, hvilket kun fremmer restitueringen og mindsker risiko for inflammation.

Har man undertøj på under behandling?

Det er op til den enkelte klient. Det bedste resultat opnås, når du ikke har tøj på så nitrogenkulden kan komme ind og stramme op på hele kroppen.

Må alle få behandling i Cryosaunaen?

Cryobehandlingen er stort set for alle. Dog er der nogle sygdomme, som ikke må kombineres med kulde – bl.a. hjertesygdomme og forhøjet blodtryk, som ikke er reguleret.